Munkedal
Munkedals kommun

Erhåller medel från

2014

Stöd till konstvandring i Västra Götaland
25 000 kr


Kontakt

0524-180 00
munkedal.kommun@munkedal.se

Munkedals kommun
45580
Munkedal

 

Natursköna miljöer
Här hittar du allt från kustområdena runt Gullmarsfjorden till den fjälliknande naturen i öster på Kynnefjäll. Genom Munkedal rinner Örekilsälven som är ett av södra Sveriges absolut laxrikaste fiskevatten. I kommunen finns allt som krävs för att små och stora ska kunna växa och utvecklas.

Här kan du få ett lugnt och tryggt boende på lagom långt avstånd från storstadens buller och avgaser. Här finns både hyresrätter och bostadsrätter i vackra miljöer.  Den som drömmer om att bo i egen villa kan hitta både tomter och hus till konkurrenskraftiga priser.

Nära till allt
I Munkedal finns ett brett utbud av affärer med god och personlig service. Härifrån är det nära till Oslo, Köpenhamn eller Göteborg. Till närmsta större köpcentrum, Torp i Uddevalla är det bara 15 minuters bilresa. På lika lång tid tar du dig till härliga salta bad. Eller varför inte en idyllisk insjö? Vildmarken har du på promenadavstånd.

Livskvalitet
I Munkedal hittar du ett brett utbud av fritidsaktiviteter och ett mycket aktivt föreningsliv. Vi erbjuder ett stort utbud av olika sportsliga aktiviteter som häst, golf, kanoting, fotboll och ishockey. Men här finns också olika kulturföreningar som sysslar med hantverk och litteratur samt flera aktiva bygdegrupper som bidrar till bygdens utveckling.