Falköping
Riksförbundet Unga Musikanter Skaraborg

Erhåller medel från

2015

Organisationsbidrag
169 353 kr

2014

Organisationsbidrag
172 531 kr


Kontakt

Magdalena Bergman
073-0678952
magdalena@rum.se

c/o Magdalena Bergman
Järnvägsg 14
52133
Falköping

Vi är ett glatt gäng som träffas ett antal gånger per år och diskuterar och beslutar vad som ska hända i Skaraborgs RUM-distrikt. Vi är en ung styrelse med mycket driv och engagemang för distriktets unga RUMare. Vill du som så många andra skapa en kurs med hjälp av oss så får du gärna ta kontakt med vår kursansvarige. Du kontaktar även kursansvarig om du vill söka resebidrag för något av RUM:s event. Varför inte nyttja detta och åka till MusikRUM Västerås?!?

Vill du ha hjälp/stöd och inspiration i ditt föreningsengagemang så ska du kontakta Emelie Falck som är en av RUMs VardagsRUMsinstruktörer. VardagsRUM är en kurs som finns till för alla föreningsaktiva, nya som gamla. Kursen anpassas till allt ifrån hur en styrelse ska fungera till hur en fungerande styrelse kan få inspiration och motivation i sitt arbete. Läs mer om kursen på www.rum.se

Vi finns för att du som är med i RUM ska ha en kontakt på nära håll. Alla vi som är engagerade på distriktsnivån gör det för att vi tycker att det är kul och för att vi tycker att musik och kultur är viktigt. Har du frågor om hur man går med i RUM, du kanske vill anordna en kurs eller har en bra idé på en kurs?

Styrelsen i Skaraborg består av:

Emelie Falck, ordförande
Susanna Wärmegård, vice ordförande
Hanna Åberg, sekreterare
Erik Johansson, kassör
Martin Erkenborn, ledamot
Martin Lindor, suppleant
Elias Larsson, suppleant

Visa på karta